11 daagse cruise Zuid Europa en Marokko

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Frankrijk, Andalusie

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Welkom aan boord van de MSC Lirica. Het elegante en comfortabele schip brengt je in 11 dagen naar vele steden aan de Middellandse Zee. Beginnend in Marseille bewonder je de historische forten en gezellige haven. Volgende stop de populaire stad Barcelona. Een bezoek aan de Sagrada Familia, Park Güell en La Ramblas kunnen hier niet ontbreken. Vervolgens maak je de oversteek naar het land van duizend en één nacht Marokko. Ontdek Tanger, een van de oudste steden van het land en verdwaal in de oude smalle straatjes en pleintjes van de Medina. Door naar Casablanca, bekend om zijn Moorse bouwstijl. Een echte must see is de schitterende Hassan II moskee, de grootste moskee van Afrika. Via de Spaanse enclave Ceuta en de grote havenstad Málaga, meer je aan in Alicante. Geniet hier van de lekkerste tapas in de Spaanse zon!
11 daagse cruise Zuid Europa en Marokko ligt in Alicante in Frankrijk 11 daagse cruise Zuid Europa en Marokko wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.8. Je vliegt direct op Andalusie naar de plaats Alicante, waar je hotel 11 daagse cruise Zuid Europa en Marokko vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 11 daagse cruise Zuid Europa en Marokko voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€888

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl