Search
Close this search box.

15 dg cruise Kroatie Griekenland en Turkije

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Griekenland, Atheense Riviera

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Wat is dat eten toch lekker aan boord van de Oosterdam. Nu begrijp je waarom Holland America Line bekend staat om haar goede eten. Straks wil je naar de B.B. King Blues club om nog even te dansen. Terwijl je op je dessert wacht dwalen je gedachten naar afgelopen dagen. Wat was het mooi op Santorini. Die witte huizen met blauwe daken en dan nog het uitzicht. Je hebt er wel 30 foto's van gemaakt. Je wilt verder nog graag de ruïnes van Efeze zien. Dat staat over een paar dagen op de planning als je aanmeert in Kusadasi. In Istanbul hoop je je souvenir te vinden in de Grand Bazaar. Ook staat het Topkapi paleis de Hagia Sophia op je to do lijst. Dan schiet je nog te binnen dat je nog een behandeling wilt reserveren in de Greenhouse Spa en nog een show wilt bekijken in het theater. Tijdens een cruise kan het allemaal.
15 dg cruise Kroatie Griekenland en Turkije ligt in Chania in Griekenland 15 dg cruise Kroatie Griekenland en Turkije wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.8. Je vliegt direct op Atheense Riviera naar de plaats Chania, waar je hotel 15 dg cruise Kroatie Griekenland en Turkije vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 15 dg cruise Kroatie Griekenland en Turkije voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1126

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl