Zoek
Sluit dit zoekvak.

8 dg cruise St Maarten St Thomas en de Bahama's

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Amerikaanse Maagdeneilanden, Amerikaanse Maagdeneilanden

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Hop van eiland naar eiland in de Caribische Zee. Beleef een cultureel dagje uit in San Juan, de hoofdstad van Puerto Rico. Bezoek hier het El Morro kasteel en la Fortaleza. Door naar St. Maarten. Een fantastische keuken en een heerlijk klimaat typeren dit eiland. In St. Thomas heb je volop de mogelijkheid om te relaxen aan zee of te snorkelen tussen het mooie koraal. Geniet op Cococay, het privé eiland van Royal Caribbean met een cocktail in de hand van parelwitte zandstranden. Aan boord van de Symphony of the Seas vermaak je je met veel activiteiten. Speel een potje glow in the dark golf of win van je medereizigers tijdens een spannende lasergame. Aan het einde van de dag geniet je van een heerlijke traktatie in de Sugar Beach of bestel je vers gemaakte sushi bij Izumi Hibachi & Sushi. Dat klinkt als muziek in de horen!
8 dg cruise St Maarten St Thomas en de Bahama's ligt in Coco Cay in Amerikaanse Maagdeneilanden 8 dg cruise St Maarten St Thomas en de Bahama's wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.6. Je vliegt direct op Amerikaanse Maagdeneilanden naar de plaats Coco Cay, waar je hotel 8 dg cruise St Maarten St Thomas en de Bahama's vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg cruise St Maarten St Thomas en de Bahama's voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1494

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl