Zoek
Sluit dit zoekvak.

Roompot

Roompot is een grote aanbieder als het gaat om vakantieparken, met meer dan 185 parken in onder andere Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Niet zo gek dus, dat veel gezinnen de parken van Roompot weten te vinden. Je voelt bij aankomst al dat je meer dan welkom bent, de accommodaties zijn netjes en compleet ingericht en je kunt ontspannen en met elkaar genieten van de vakantie.

Roompot parken

De parken van Roompot staan allen op unieke locaties. Dit zorgt er niet alleen voor dat je kwaliteit mag verwachten, ongeacht in welke accommodatie je zit, maar ook dat je genoeg te doen en te zien hebt op en rondom het park. Daarnaast geniet je bij het boeken van je vakantie ook altijd van een extra flexibele omboekgarantie, en kun je jouw vakantie altijd gratis annuleren binnen 24 uur.

Roompot vakantieparken

Naast dat er 83 parken in Nederland te vinden zijn, zijn er binnen Europa ook nog verschillende parken. In welke landen deze te vinden zijn, en hoeveel parken dit zijn, zie je in onderstaand overzicht:

  • België, 5 parken
  • Duitsland, 6 parken
  • Frankrijk, 43 parken
  • Italië, 12 parken
  • Kroatië, 2 parken
  • Luxemburg, 2 parken
  • Spanje, 10 parken

 

Algemene informatie

Roompot last minute

Wil je er op het laatste moment nog even lekker tussenuit? Dan is een last minute deal van Roompot zeker aan te raden. Er zijn altijd wel last minutes op de website te vinden, ook tijdens feestdagen als Hemelvaart of Pinksteren. Bovendien zijn deze last minutes niet alleen in Nederland te vinden. Ook de parken buiten Nederland bieden deze aan. Zo kun je bijvoorbeeld heel voordelig een paar dagen naar Duitsland of Frankrijk toe met het hele gezin!

Roompot aanbiedingen

Naast mooie last minute deals, geniet je bij Roompot ook nog van andere aanbiedingen. Korting op een weekend weg met Hemelvaart of tijdens het Pinksterweekend bijvoorbeeld, maar ook korting op je zomer- of herfstvakantie of voor een vakantie buiten de schoolvakanties om.

Roompot vakanties

Samen van de mooiste parken genieten, en echt even tijden hebben met en voor elkaar. Dat is het belangrijkste dat er is toch? Bij Roompot zijn er veel parken, de kans is dus groot dat er ook eentje tussen zit die perfect aansluit op jullie voorkeuren. Of dit nou aan het bos is of aan het water, met veel activiteiten voor kinderen of juist wat minder; het is allemaal mogelijk.

Roompot camping

Naast vakantieparken beschikt Roompot ook over een aantal campings. Natuurlijk zijn er een aantal hiervan aan het water te vinden, bijvoorbeeld in Kijkduin, Domburg en Kamperland. Maar ook een flink aantal campings bevinden zich juist in de rust die de natuur met ons meebrengt. In Oosterhout bijvoorbeeld, maar ook op de Waddeneilanden en midden in Drenthe. De Kalverweide is zo’n camping in Drenthe, waar je het echte boerderijleven ontdekt op een kleinschalige camping met veel verschillende boerderijdieren. Echt uniek dus!

Roompot aan zee met hond

Wil je graag een vakantie boeken bij Roompot, aan zee, op een plek waar je hond ook mee mag? Dan zijn er 2 perfecte bestemmingen waar je terecht kunt. Dit zijn Roompot Beach Resort in Kamperland, en Roompot ECO Grevelingenstrand in Ouddorp. Beide zijn aan het water, met veel ruimte, rust en privacy en waar jouw trouwe viervoeter meer dan welkom is.

Roompot strandhuisje

Wanneer je graag echt eens een unieke vakantie wilt hebben op een vakantiepark, dan zit je bij Roompot helemaal goed. Er zijn namelijk een paar parken waar je slaapt in een strandhuisje, direct op het strand. De parken die dit aanbieden zijn:

  • Roompot Beach Villa’s Hoek, Hoek van Holland
  • Strandhuisjes Julianadorp, Julianadorp aan Zee
  • Strandhuisjes Wijk aan Zee, Wijk aan Zee

Roompot contact

Veel zaken zijn online heel makkelijk zelf te regelen bij Roompot. Je boeking bekijken, extra’s bijboeken en je boeking annuleren bijvoorbeeld, maar ook het wijzigen van je verblijfdatum, je reisgezelschap of je gegevens. Kom je er toch niet uit? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Kom je er dan nog niet uit, dan kun je contact opnemen via de chat op de website.

Een WhatsApp bericht sturen kan ook via 06 22 16 71 56, vanaf 9:00 uur ’s ochtends. Wil je liever bellen? Dit doe je vanaf 9:00 uur op 088 044 4999.

 

Alles over Tui

Een vakantie boeken via onze website?
Via de website van vakantieboeken.nl heb ik nu voor het derde jaar op rij het hotel gevonden wat het beste bij ons past. Super leuke vakantie gehad.
Ronald Ris
Online marketeer