Search
Close this search box.

Capfun

Capfun is een aanbieder en specialist van kwaliteitscampings in Nederland, maar ook in een aantal andere landen binnen Europa. Zij willen er elke dag voor zorgen dat iedereen de vakantie krijgt, waar zij vroeger als kind van droomde. Alle campings zijn uiteraard kindvriendelijk en beschikken over leuke zwembaden met geweldige glijbanen en meerdere speelplekken.

Camping Capfun

Er zijn campings van Capfun verspreid over meerdere landen in Europa. Dit zorgt er niet alleen voor dat jij een ruime keuze hebt als het gaat om de juiste keuze maken, maar ook dat je verschillende landen kunt ontdekken. Zo ga je het ene jaar in Nederland op vakantie, en het volgende jaar pak je een camping in Frankrijk.

Er zijn 19 Capfun campings in Nederland te vinden, verdeeld over 7 provincies. In België zijn er 3 te vinden en in Spanje 7. Het land met verreweg de meeste Capfun campings is Frankrijk, met 148 campings verdeeld over het hele land.

Capfun campings

Met 148 campings door heel Frankrijk, kun je alle kanten op. Frankrijk is natuurlijk vooral het land van de heerlijke croissants, macarons en het verse stokbrood, maar heeft ook geweldige natuurgebieden. Neem daarbij dat het hier vaak lekker weer is in de zomer, en je hebt de perfecte vakantie gevonden. Het maakt dan ook niet uit in welke regio je zit, want Frankrijk heeft ontzettend veel te bieden. Of je nou een natuurmens bent, elke dag bij het water wilt zijn of vooral veel cultuur wilt snuiven; in Frankrijk kan het allemaal.

 

Algemene informatie

Vakantiepark Capfun

In feite zijn alle locaties van Capfun campings. Echter, kan een camping er ook uitzien als een vakantiepark. Vooral wanneer er echt veel voor kinderen te doen is, noemen mensen het vaak al een vakantiepark. Toch klopt dit niet helemaal, want Capfun beschikt alleen over campings. Wel is het zo dat deze campings niet zo zijn als andere standaard campinglocaties. Geen suf speeltuintje en een klein zwembad dus, maar grote zwembaden met spectaculaire glijbanen en heel veel sport- en spelactiviteiten voor jong en oud.

Alles over Tui

Een vakantie boeken via onze website?
Via de website van vakantieboeken.nl heb ik nu voor het derde jaar op rij het hotel gevonden wat het beste bij ons past. Super leuke vakantie gehad.
Ronald Ris
Online marketeer