Zoek
Sluit dit zoekvak.

8 dg cruise Caribische Eilanden met Puerto Plata

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Amerikaanse Maagdeneilanden, Amerikaanse Maagdeneilanden

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Voel de wind door je haren terwijl je aan boord van de Norwegian Encore geniet van het uitzicht op zee. Je eerste bestemming is in zicht Puerto Plata. In deze stad bevindt zich de enige kabelbaan in het Caribisch gebied. Vanaf de top van de Isabel de Torres heb je een prachtig uitzicht over de stad. Door naar St. Thomas, één van de eilanden van de Amerikaanse Maagdeneilanden. Een échte strandbestemming. Tip ga winkelen in de hoofdstad Charlotte Amalie, een belastingvrij winkelparadijs! De volgende dag meer je aan in Tortola, een must see van dit eiland zijn The Baths. Snorkelen in deze grotten is zeker de moeite waard. In Great Stirrup Cay geniet je een laatste dag van de typische witte stranden en azuurblauwe zee. Kom tot rust of ga op zoek naar de kleurrijkste vissen en het prachtigekoraal. Eenmaal aan boord van de Norwegian Encore, leef je je uit tijdens het kart racen of woon je een show bij in het theater. Er is genoeg te doen!
8 dg cruise Caribische Eilanden met Puerto Plata ligt in Great Stirrup Cay in Amerikaanse Maagdeneilanden 8 dg cruise Caribische Eilanden met Puerto Plata wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.5. Je vliegt direct op Amerikaanse Maagdeneilanden naar de plaats Great Stirrup Cay, waar je hotel 8 dg cruise Caribische Eilanden met Puerto Plata vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg cruise Caribische Eilanden met Puerto Plata voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1247

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl