Search
Close this search box.

15 dg cruise Van San Diego naar Fort Lauderdale

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Bahamas, Bolivar

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Terwijl je net wakker bent geworden met een prachtig uitzicht op zee, loop je langs het ontbijt buffet van Lido Market op de Zaandam. Wat een heerlijk eten zie je liggen. Je weet het nu al; dat wordt een tweede keer lopen. Als je je tafel hebt gevonden, kijk je naar buiten en geniet je van een oneindig uitzicht op zee. Daarna gaan je gedachten naar de afgelopen dagen. Je hebt namelijk al best veel gezien. In Puerto Vallarta heb je tijdens een wandeling de stad verkent. In Puerto Quetzal heb je een indrukwekkende excursie gemaakt door de prachtige natuur van Guatemala. Je hebt zelfs een persoonlijk record aan foto's maken behaald. Over een paar dagen vaar je door het Panamakanaal. Het 81 kilometer lange kanaal wordt ook wel het achtste Wereldwonder genoemd. Ook tijdens de dagen op zee geniet je volop van het cruisen. Kom lekker bij in de Greenhouse Spa & Salon of ga sporten in het Fitness Center. Dat is genieten met een hoofdletter G.
15 dg cruise Van San Diego naar Fort Lauderdale ligt in Cartagena in Bahamas 15 dg cruise Van San Diego naar Fort Lauderdale wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.4. Je vliegt direct op Bolivar naar de plaats Cartagena, waar je hotel 15 dg cruise Van San Diego naar Fort Lauderdale vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 15 dg cruise Van San Diego naar Fort Lauderdale voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1236

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl