Search
Close this search box.

8 dg cruise Mexico Honduras en Bahamas

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Bahamas, Florida

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Daar zitten jullie dan een heerlijke burger te eten in Johnny Rockets aan boord van de Symphony of the Seas. Gisteren vertrokken vanuit Miami en vandaag het schip verkent. Eerst wezen zonnen en daarna de glijbanen uitgeprobeerd. The Perfect Storm is jullie favoriet geworden, wat was die gaaf. Na de lunch zijn jullie wezen surfen in Flowrider en daarna met de Zip Line door het schip 'gevlogen'. Nu is het tijd om plannen te maken voor de komende dagen. Ga je snorkelen of de bossen ontdekken in Roatan? Ga je relaxen op het strand van Cozumel of toch een Maya ruïne bekijken. Er is zoveel mogelijk! Jullie komen er nog niet uit. We zien het morgen wel. Op naar het theater om Hairspray te bekijken. Vervelen tijdens deze cruise doe je geen moment.
8 dg cruise Mexico Honduras en Bahamas ligt in Coco Cay in Bahamas 8 dg cruise Mexico Honduras en Bahamas wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.6. Je vliegt direct op Florida naar de plaats Coco Cay, waar je hotel 8 dg cruise Mexico Honduras en Bahamas vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg cruise Mexico Honduras en Bahamas voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€747

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl