Zoek
Sluit dit zoekvak.

8 dg cruise Bahama's vanuit New York

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Bahamas, Bimini

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Wat een begin van je cruise. Je cruise vertrekt vanuit de Big Apple. Boek een hotel voor of na je cruise en ontdek deze geweldige stad. Maar niet alleen het begin van deze cruise is geweldig. Wat dacht je van Orlando met haar pretparken en het Kennedy Space Center waar je alles ziet wat met ruimtevaart te maken heeft. Geniet van de Caribische levensstijl in Nassau. Ga jij het eiland verder ontdekken, shoppen of helemaal niets en relax jij op het strand? Aan boord van de MSC Meraviglia mag en kan ook bijna alles. Op de promenade Galleria Meraviglia vind je de lekkere restaurants, feesten en entertainment. Vergeet ook niet om even naar boven te kijken want daar zie je het prachtige en veranderde plafond. Geniet van de zon en uitzicht bij de Horizon Pool tijdens een dag op zee. Of breng een bezoek aan de Aurea Spa voor een heerlijke massage. Vervelen doe je je nooit wanneer je cruiset.
8 dg cruise Bahama's vanuit New York ligt in Nassau in Bahamas 8 dg cruise Bahama's vanuit New York wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.4. Je vliegt direct op Bimini naar de plaats Nassau, waar je hotel 8 dg cruise Bahama's vanuit New York vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg cruise Bahama's vanuit New York voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€861

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl