Search
Close this search box.

Ibis Dinant Centre

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Belgie, Ardennen

3 (200+ reviews)
3/5

Omschrijving hotel

Je slaapt midden in het hart van de stad, aan de oevers van de rivier en vlak bij restaurants, bars en winkels. In de hotel bar smul je dag en nacht van heerlijke hapjes. Deze stad is een van de oudste plaatsen in de Ardennen. Je wordt omringd door de prachtig natuur en de rotsachtige bergen. Een rijk historisch verleden, prachtige natuur en vele actieve mogelijkheden zorgen ervoor dat je er helemaal uit bent. Er zijn wandelroutes in overvloed die je meenemen door het heuvellandschap. Na al die inspanningen en indrukken, tijd voor ontspanning. Hoe heerlijk is het om te relaxen op het terras van het hotel met een heerlijk biertje in je hand.
Ibis Dinant Centre ligt in Dinant in Belgie Ibis Dinant Centre wordt gemiddelde beoordeeld met een 10. Je vliegt direct op Ardennen naar de plaats Dinant, waar je hotel Ibis Dinant Centre vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar Ibis Dinant Centre voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€121

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl