Zoek
Sluit dit zoekvak.

11 dg cruise Canada en New England

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Canada, Massachusetts

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Wat kan je verwachten tijdens deze cruise. Beeld je in steden met historie en koloniale sferen. Ruige maar mooie natuur. Dat is een kleine tip van de sluier. Loop in Boston over de Freedom Trail zo kan je gelijk verschillende highlights van de stad afstrepen. Geniet in Portland van de mooie tuinen en ontdek waarom de bijnaam van deze stad Rose City is. De MSC Meraviglia brengt jou op een ontspannende manier naar de bestemming. Verblijf je een dag aan boord? Dan is dat geen straf kunnen wij je vertellen. Bezoek mooie shows in het Broadway Theatre of gooi een strike op de bowling baan. Geniet van heerlijke chocolade in Jean Philippe Chocolat & Cafe of geniet van het uitzicht vanuit de Sky Lounge. Het is een mooie kans om de cruise te combineren met een stedentrip aan New York. Boek voor of na de cruise een leuk hotel en ontdek zo New York. Een ding is zeker. Jij komt thuis met heel veel nieuwe herinneringen.
11 dg cruise Canada en New England ligt in Boston in Canada 11 dg cruise Canada en New England wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.3. Je vliegt direct op Massachusetts naar de plaats Boston, waar je hotel 11 dg cruise Canada en New England vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 11 dg cruise Canada en New England voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€720

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl