Zoek
Sluit dit zoekvak.

8 dg cruise Ontdekkingsreis naar Alaska

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Canada, Alaska

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Ga mee op ontdekkingsreis naar Alaska! In 8 dagen vaar je per Westerdam langs de vele gletsjers die Alaska rijk is. Bezoek onder andere Juneau, de hoofdstad van Alaska, die enkel per vliegtuig of boot te bereiken. Duik in de geschiedenis van de Indianen tijdens een bezoek aan de plaatsen Sitka en Ketchikan en ontdek de grootste collectie Totempalen ter wereld. Sluit de reis af in Victoria, de parlementsgebouwen in deze Canadese stad zijn zeker het bezoeken waard. Aan boord van de Westerdam ontbreekt het je ook aan niks. Geniet aan boord van live entertainment of laat jezelf verwennen tijdens één van de vele proeverijen. Vergeet tijdens de cruise ook zeker niet te genieten van het adembenemende uitzicht en kijk je ogen uit wanneer je de wildlife van Alaska voorbij vaart.
8 dg cruise Ontdekkingsreis naar Alaska ligt in Juneau in Canada 8 dg cruise Ontdekkingsreis naar Alaska wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.7. Je vliegt direct op Alaska naar de plaats Juneau, waar je hotel 8 dg cruise Ontdekkingsreis naar Alaska vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg cruise Ontdekkingsreis naar Alaska voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1216

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl