Zoek
Sluit dit zoekvak.

Der Schone Asten Resort Winterberg

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Duitsland, Nordrhein Westfalen

3 (200+ reviews)
3/5

Omschrijving hotel

Der Schöne Asten Winterberg Resort ligt in het bergdorpje Altastenberg, net buiten Winterberg. Met een ligging op 800 meter is Altastenberg het hoogst gelegen dorp van het Sauerland en heeft het een prachtig uitzicht. Op loopafstand van het hotel zijn de eerste skipistes. De speciale rodelbaan is echt een aanrader. Leuk voor de afwisseling en de kids! Is dit niet voldoende? Voor nog meer skivertier kan je natuurlijk naar Winterberg. Hier ben je binnen 10 minuten. In het hotel kan je lekker bijkomen van een dagje skiën. De kamers zijn netjes en warm ingericht. De sfeer zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt. Ontspanningsmogelijkheden zijn er voldoende! Een indoor tennisbaan, kegelen, zwemmen.
Der Schone Asten Resort Winterberg ligt in Winterberg in Duitsland Der Schone Asten Resort Winterberg wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.6. Je vliegt direct op Nordrhein Westfalen naar de plaats Winterberg, waar je hotel Der Schone Asten Resort Winterberg vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar Der Schone Asten Resort Winterberg voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€218

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl