Zoek
Sluit dit zoekvak.

8 dg cruise Westelijke Middellandse Zee

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Frankrijk, Catalonie

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Welkom aan boord van de nieuwe Costa Smeralda! Dit schip ziet er schitterend uit, zowel van buiten als binnen. Geniet van het uitzicht bij Plaza of Spain vanaf deze trap heb je een mooi uitzicht. Plof daarna lekker neer in de Trastevere waar je de bars en restaurants kan vinden aan boord van de Costa Smeralda. Aan boord kijk je je ogen uit, maar dit doe je ook zeker als je van boord bent. Breng in Marseille een bezoek aan de Cathédrale de la Major en vergeet niet de de Capella Palatina te bezoeken wanneer je in Palermo bent. Bekijk in Barcelona alle gebouwen die Antoni Gaudí bedacht heeft. En, last but not least, is de laatste stop nabij Rome met zijn Trevi fontein en Colosseum. Wanneer zien we jou aan boord van de Costa Smeralda?
8 dg cruise Westelijke Middellandse Zee ligt in Barcelona in Frankrijk 8 dg cruise Westelijke Middellandse Zee wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.3. Je vliegt direct op Catalonie naar de plaats Barcelona, waar je hotel 8 dg cruise Westelijke Middellandse Zee vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg cruise Westelijke Middellandse Zee voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€720

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl