Zoek
Sluit dit zoekvak.

Odalys Le Hameau du Mottaret

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Frankrijk, Franse Alpen

3 (200+ reviews)
3/5

Omschrijving hotel

Odalys Le Hameau du Mottaret in de Savoie zijn comfortabele appartementen, ondergebracht in verschillende houten chalets. De accommodatie ligt in de heuvels boven het resort van Méribel. Ideaal gelegen in Mottaret kun je op de ski’s de eerste pistes en liften bereiken. Om in het centrum van Mottaret te komen, kun je de gratis lift ‘chalets’ gebruiken. Je kunt natuurlijk ook lopend gaan. Het ligt op circa 900 meter. In het centrum vind restaurants waar je s ‘avonds heerlijk een hapje kunt eten. Of je nu kiest in de Vallei Méribel te blijven met 150 kilometer pistes of gebruik gaat maken van het grote Trois Vallées, er zijn volop wintersportmogelijkheden!
Odalys Le Hameau du Mottaret ligt in Meribel Mottaret in Frankrijk Odalys Le Hameau du Mottaret wordt gemiddelde beoordeeld met een 3. Je vliegt direct op Franse Alpen naar de plaats Meribel Mottaret, waar je hotel Odalys Le Hameau du Mottaret vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar Odalys Le Hameau du Mottaret voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€277

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl