Zoek
Sluit dit zoekvak.

Les hauts de la vanoise

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Frankrijk, Franse Alpen

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Geniet van de viersterren residentie ‘Les Hauts de la Vanoise’. De appartementen zijn stijlvol en comfortabel ingericht om je een onbezorgde vakantie te brengen. Ben jij een natuurliefhebber? Dan zit je bij Pralogan la Vanoise op het juiste adres. Het is een klein skigebied die midden in het Nationale Park van la Vanoise ligt. Je kunt zelfs de steenbokken en gemzen langs de piste spotten. Naast die dagen op de piste is het natuurlijk ook tijd om even helemaal tot rust te komen. Dit doe je niet alleen in het zwembad, maar er is ook een sauna en hamam aanwezig bij Les Hauts de la Vanoise. Kortom: een geweldig complex om er met de familie een prachtige vakantie te beleven.
Les hauts de la vanoise ligt in Pralognan La Vanoise in Frankrijk Les hauts de la vanoise wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.8. Je vliegt direct op Franse Alpen naar de plaats Pralognan La Vanoise, waar je hotel Les hauts de la vanoise vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar Les hauts de la vanoise voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€318

Vanaf

€912

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl