Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hotel des Marins

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Frankrijk, Bretagne

3 (200+ reviews)
3/5

Omschrijving hotel

Deze stad heeft vele karakteristieke straten en huizen, hier verveel je je geen moment. Er zijn genoeg winkels en restaurants in de buurt om de dag door te brengen. Voor de strandliefhebbers is dit natuurlijk optimaal genieten, het strand ligt namelijk op maar 400 meter van het hotel. Wanneer het eb is, is er de mogelijkheid om vanaf het strand naar Fort National te lopen. Saint Malo wordt ook wel de piratenstad genoemd, vroeger was Saint Malo namelijk een belangrijke piratenstad in Frankrijk. Tot op heden ligt er nog een oud piratenship in de haven van Saint Malo, deze is te bezoeken, een tocht hiermee is ook nog mogelijk. Dan zijn er nog de oude stadsmuren, deze muren zijn de parels van de stad, op deze muren heb je prachtig uitzicht en kun je dus een rondje lopen om de hele stad.
Hotel des Marins ligt in St Malo in Frankrijk Hotel des Marins wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.7. Je vliegt direct op Bretagne naar de plaats St Malo, waar je hotel Hotel des Marins vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar Hotel des Marins voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€248

Vanaf

€310

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl