Search
Close this search box.

11 dg cruise ontdek IJsland en Groenland

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Groenland, Austurland

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Ongerepte natuur, kleurrijke dorpen, warmwaterbronnen en een verbluffend landschap. Welkom in IJsland. Van indrukwekkende lavastromen tot aan adembenemende gletsjers. IJsland is een waar paradijs voor elke natuurliefhebber. Maak een wandeling door Djúpivogur, een typisch vissersdorpje en ontmoet de papegaaiduikers. In Akureyri vind je meerdere botanische tuinen en in Isafjordur proef je de typische folkloristische sfeer. Volgende stop Groenland. Ga op ontdekkingstocht in het land van de ijsberen en Eskimo's. Wil je meer weten over de geschiedenis? Leer in het Nanortalik Open Air Museum alles over de historie en bezoek het Paamiut Museum die je meeneemt naar een oude geitenstal en een vroegere timmerwerkplaats. Ben je meer een natuurliefhebber? Ga opzoek naar de reuzen van het water tijdens een walvissafari. Wie weet spot jij ze al terwijl je op het dek van de Norwegian Star uitkijkt op zee. Kom na een avontuurlijke dag tot rust in de Mandara Spa en waag een gokje in het casino.
11 dg cruise ontdek IJsland en Groenland ligt in Akureyri in Groenland 11 dg cruise ontdek IJsland en Groenland wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.2. Je vliegt direct op Austurland naar de plaats Akureyri, waar je hotel 11 dg cruise ontdek IJsland en Groenland vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 11 dg cruise ontdek IJsland en Groenland voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€2559

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl